El Club Atlètic Mollet frega les medalles a l'estatal de clubs de cros

Els millors equips van ser el sub-20 masculí que va acabar sisè classificat i el sub-20 femení, vuitè

Esports

El Club Atlètic Mollet frega les medalles a l'estatal de clubs de cros
El Club Atlètic Mollet frega les medalles a l'estatal de clubs de cros | Club Atlètic Mollet

El Club Atlètic Mollet va participar amb sis equips i 32 atletes en el Campionat d’Espanya de Clubs de Cros Llarg i Relleus Mixtos a Sòria, Castella i Lleó. L'equip molletà aspirava a les medalles i es va quedar sense cap, tot i que va quedar-se a les portes amb els dos equips sub-20, el masculí i el femení. 

Aquesta era la primera vegada que l'Atlètic Mollet presentava una trentena d'atletes, però el club s'havia posat com objectiu pujar al podi. "Per uns motius i d'altres, no hem tingut la sort necessària", admet el seu responsable, Rogelio Vega, que tot i no guanyar cap medalla es mostra molt content de l'àmplia expedició molletana: "el treball està fet, els resultats arribaran".

Els dos equips que més a prop van estar de les medalles van ser el sub-20 masculí, que va acabar sisè lloc, i el sub-20 femení, vuitè. Un dels atletes que va competir, tot i patir ampolles als peus, va ser Isaac Paradas, que no va poder fer-ho al seu màxim nivell. "En condicions normals, Paradas haguès fet una marca bona i la medalla hauria estat nostra. No ha pogut ser", deia Vega, que també explicava a mala sort de l'equip sub-16 femení, que va ser 14è. "En els primers metres van treure-li la sabatilla a Claudia de la Piedra i va competir amb un peu descalç", comenta.

També va participar l'equip masculí sub-18, que va ser 16è; el sub-16 masculí, 24è; i el sub-23 masculí, no va poder puntuar perquè només van acabar tres atletes el circuit de Sòria.

Edicions locals