La Molletense afronta el repte de jugar cinc jornades seguides al Zona Sud

L'equip molletà és vuitè i té la promoció d'ascens a vuit punts

Esports

| UD Molletense

José Luis Rodríguez Beltrán

La UE Molletense afronta el repte de disputar els propers cinc partits de la Segona Catalana jugant al municipal de la Zona Sud. L'equip d'Antonio Filgaira, que ocupa el 8è lloc a vuit punts de la promoció d'ascens, té l'oportunitat d'enganxar-se en la lluita per l'ascens al tram final de la temporada.

L'equip molletà juga ara cinc partits com a local perquè durant la primera volta es va veure obligat a canviar els partits locals per la instal·lació de la nova gespa al camp municipal. Dissabte, rebrà el Montcada, que és penúltim, i posteriorment a Sant Pol (3r), Racing Vallbona (11è), Unificació Santa Perpètua (15è) i Unificació Llefià (1r). "Pot semblar que sigui un avantatge, però jo no ho veig així. És molt difícil guanyar partits i més fer-ho en cinc seguits. Jugar com a local no t'assegura la victòria i no és transcendental", admet el tècnic Antonio Filgaira, que confia en la seva plantilla: "ja hem guanyat quatre partits seguits, però cal ser prudents i els rivals són complicats".

El primer rival, dels propers cinc, és el Montcada, que és penúltim i encadena dues derrotes seguides. "Els he vist jugar darrerament i puc dir que és un conjunt sòlid, que ha canviat molt de la primera volta i serà un rival dur", fa referència el tècnic al partit que la Molletense va guanyar a Montcada, per 0 a 1.

Antonio Filgaira admet que l'equip afronta els partits sense pressió i que si es guanyen tres partits "t'enganxes en la zona alta". De fet, del vuitè classificat, que és la Molletense, fins al segon, que és el San Juan de Montcada, hi ha una diferència de vuit punts entre set equips. "Ens restarem punts entre uns i altres", augura Filgaira, que remarca, "anem partit a partit". 

Edicions locals