El Riera Seca embogeix amb els jugadors del Barça, Sergi Panadero i Nil Roca

Els dos jugadors van fer dimarts a la tarda un entrenament amb la base del Mollet HC

Esports

El Riera Seca embogeix amb els jugadors del Barça, Sergi Panadero i Nil Roca
El Riera Seca embogeix amb els jugadors del Barça, Sergi Panadero i Nil Roca | FC Barcelona

Mollet del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

Sergi Panadero i Nil Roca, jugadors del Barça d'hoquei patins, van fer embogir el Pavelló Riera Seca i la base del Mollet HC durant la tarda del dimarts. En gairebé dues hores, els dos professionals van delectar amb tocs de qualitat i consells als infants del club molletà.

Panadero és tota una institució en el món d'hoquei patins, sent un dels cinc jugadors que més títols ha aixecat en la història del FC Barcelona amb més d'una cinquantena, mentre que Nil roca és una jove promesa de la secció que apunta a una llarga trajectòria. "Va ser una bogeria perquè tot allò que relaciona amb el Barça fa embogir. Són dos jugadors importants en la secció d'hoquei patins i per als nostres infants va ser una passada", va admetre el president del Mollet HC, Leo Conde, que explica que els dos jugadors van entrenar amb tots els equips de la base, des d'escola fins a juvenils.

Nil Roca ja havia rodat per la pista molletana amb la selecció catalana, que fa sessions de tecnificació des de fa molts anys al Riera Seca. "És maco venir aquí i jugar amb els infants i ens ho passem bé. A més, jo havia vingut molt a Mollet a entrenar amb la selecció catalana. Fa goig que els clubs tinguin tanta base i escola",  va explicar Nil Roca. Pel que fa a Panadero es va recordar de la seva infantesa: "quan tenia aquesta edat i et venia una visita, et feia molta il·lusió. Ara som nosaltres qui ho podem fer, i molt contents de fer-ho".

Edicions locals