El Club Muntanyenc obre les inscripcions de la Mollet-Montserrat

La caminada tindrà lloc el 18 d'abril en un recorregut de 53 km

Esports

Mollet del Vallès

El Club Muntanyenc de Mollet ha obert el període d'inscripcions de la 6a edició de la Caminada Mollet-Montserrat més sostenible, mediambientalment. La prova, no competitiva, tindrà el seu recorregut habitual de 53 km pel pròxim 18 d'abril i un límit de 150 participants.

D'entre les accions sostenibles que enguany s'incorporen hi ha la utilització de plats i gots reciclables i abandonar els de plàstic. A més, el menjar que es proporcionarà en l'avituallament serà més saludable. "La Mollet-Montserrat pren consciència mediambiental i substituïm els plats i gots de plàstics, per altres que són reutilitzables", admet un dels membres del Club Muntanyenc, Arcadi Munròs, que adverteix que ja fa anys que el recorregut està marcat per cintes biodegradables: "tot i que nosaltres les recollim un cop ja s'ha celebrat la caminada, les cintes que fem servir són biodegradables i ens les cedeix la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)".

El recorregut de la cursa serà l'habitual dels darrers sis anys, tot i que pot haver-hi una petita modificació, apunta Munròs, que remarca que la caminada no és competitiva "però qui vulgui fer-la corrents, ho pot fer, sota la seva responsabilitat. La xifra d'inscrits dels darrers dos anys supera el centenar de participants i per a l'edició del 2020 confien mantenir-la i en cas de superar-la, el límit seran els 150 dorsals disponibles, que ja estan a la venda. 

El preu per inscripció és de 18 euros per als socis de l'FEEC i de 22, per a la resta. A més, l'organització posa un servei d'autor per tornar de Montserrat amb un preu de 10 euros.

Edicions locals