El Museu convoca una nova edició del Mollet Art

Està adreçada a joves creadors menors de 35 anys

Cultura

| S.C.

El Museu Abelló i l’Ajuntament de Mollet han convocat una nova edició del certamen artístic bianual Mollet Art 2020. Memorial Cesc Bas, que vol servir per donar suport a l’obra de joves creadors. Hi poden participar els artistes nascuts després de l’1 de gener de 1985 i el termini per presentar les propostes acaba el 4 de maig.

Mollet Art al Museu és una de les modalitats del concurs, i s'adreça a projectes o obres de temàtica i format lliure pensats per ser exposats en una sala d’art. El jurat seleccionarà les que formin part de l’exposició Mollet Art’20, que s’inaugurarà al Museu Abelló el 15 d’octubre de 2020. Hi haurà una dotació econòmica de 350 euros per proposta seleccionada –un màxim de tres projectes–.

I Mollet Art a la Ciutat és l'altra categoria competitiva. En aquest cas s'inclouen projectes de temàtica i format lliure, pensats per ser realitzat durant el 2020, i que tinguin una estreta vinculació amb el teixit social de la ciutat i el territori. L'artista ha de proposar l’espai expositiu per a la seva obra. El jurat seleccionarà l'obra guanyadora, que tindrà una dotació econòmica de 700 euros.

Per últim, es torna a apostar per apropar noves formes d’art entre el jovent amb la modalitat de Mollet Art Formació. Enguany es proposa un taller de fotografia artística amb dispositius mòbils, a càrrec de Fernando Prats. S’hi poden inscriure totes les persones interessades majors de 16 anys. El taller serà el dissabte 9 de maig de 2020, i el resultat s’exposarà al Racó de l’Artista durant el mes d’octubre.

Edicions locals