L'Atlètic Mollet, campió d'Espanya màster de cros per a clubs

L'atleta Albert Caballero es proclama subcampió en la categoria individual

Esports

L'Atlètic Mollet, campió d'Espanya màster de cros per a clubs
L'Atlètic Mollet, campió d'Espanya màster de cros per a clubs | Albert Caballero

Mollet del Vallès

L'Atlètic Mollet s'ha proclamat campió del Campionat d'Espanya màster de cros per a clubs, que ha tingut lloc el cap de setmana a Jerez de la Frontera. L'equip molletà, de la categoria de 45 a 49 anys, estava format per Albert Caballero, Marc Tort, Lluís Olivé, Javier Valcarcel i Manuel Tirado.

L'equip molletà es presentava a l'estatal màster amb el primer lloc català aconseguit a Sabadell feia unes setmanes. La clau de l'èxit a Jerez de la Frontera va ser poder classificar a tres atletes entre els trenta primers classificats, entre aquests Caballero va proclamar-se subcampió individual; Tort va ser 12è i Olivé, 27è. "Estic molt content per la medalla d'or per a clubs perquè si fa uns mesos els hi dic als nois que podíem ser campions d'Espanya, no s'ho creurien", admet Albert Caballero, que a banda de competir també és l'entrenador del grup: "els he pogut mostrar el camí de creure, estem molt contents". El Mollet va ser primer classificat amb un temps acumulat, entre els tres atletes millors classificats, en un registre de 57 minuts i 26 segons, més de mig minut millor que no pas el segon i el tercer, l'Albacete i el Vino Toro de Salamanca respectivament.

Pel que fa al subcampionat estatal, Caballero admet que va acabar amb la sensació que podia haver lluitat per l'or. "Estic molt content per la plata, però l'or potser el podia haver guanyat. El primer classificat va escapar-se i potser el podríem haver atrapat o no deixar escapar. Tornarem el pròxim any", afegeix Albert Caballero.

 

En l'estatal també va participar un equip de l'Atlètic Mollet en la categoria de més de 35 anys que va quedar 12è classificat i estava format per Christian Plaza, Sergio González i José Luis Martin Peláez.

 

Edicions locals