Carmen Sánchez, bronze a l'estatal absolut d'atletisme de pista coberta

L'atleta molletana assoleix la seva millor marca de la temporada en els 400 metres a Ourense

Esports

Carmen Sánchez, bronze a l'estatal absolut d'atletisme de pista coberta
Carmen Sánchez, bronze a l'estatal absolut d'atletisme de pista coberta | València Atletisme

Mollet del Vallès

La molletana Carmen Sánchez s'ha penjat la medalla de bronze del Campionat d'Espanya absolut d'atletisme de pista coberta en els 400 metres. L'atleta, del València Atletisme, va registrar la seva millor marca de la temporada en la final, que li va servir per pujar al tercer esglaó del podi absolut a Ourense, Galícia.

Sánchez va presentar-se a l'estatal després de superar un parell de lesions, que van minvar la seva preparació, i un tercer lloc al català, de Sabadell. L'atleta molletana va passar a la final amb el quart millor registre de la semifinal amb 54,86 segons, però en la final va fer la millor cursa fins ara de la temporada amb 54,42 segons, quedant-se a mig braç de la medalla de plata, que va ser per Carmen Avilés (54,39 segons). L'or va ser per Andrea Jiménez, que va imposar-se per 53,73 segons. 

Ingris Andrés es queda a les portes de la final

Pel que fa a la paretana Ingrid Andrés, del FC Barcelona, es va quedar a les portes de la final absoluta de l'estatal de 60 metres. L'atleta va classificar-se a la semifinal amb un registre de 7,71 segons, sent la seva millor marca de la temporada, però en la semifinal va quedar-se a les portes de la final amb un temps de 7,72 segons.

Edicions locals