El Club d'Escacs Mollet tanca la fase de grups invicte i líder

L'equip molletà es jugarà el passi a la semifinal contra el Valls, quart classificat del grup 2 de la Divisió d'Honor

Esports

El Club d'Escacs Mollet tanca la fase de grups invicte i líder
El Club d'Escacs Mollet tanca la fase de grups invicte i líder

Mollet del Vallès

El Club d'Escacs Mollet ha tancat la fase de grups del grup 1 de la Divisió d'Honor invicte i líder amb un balanç de sis victòries i un empat. Precisament en l'última jornada del campionat el Mollet va fer taules amb l'altre gran favorit del grup, el Colon Sabadell Chessy.

El Mollet passa ara a la fase final de la Divisió d'Honor i lluitarà per ser campió de Catalunya. De fet, els molletans passen amb el cartell d'invicte en dues temporades. "Amb aquest matx, signem catorze encontres imbatuts en les fases prèvies de 2019 i 2020, amb 7 victòries el 2019 i 6 victòries i aquest empat contra el Sabadell el 2020. Cap equip dels 16 que conformen la Divisió d’Honor ha aconseguit estar dues fases prèvies imbatuts", informa el president del club molletà, Ramon Caro.

La lluita pel play-off pel títol començarà dissabte i el Mollet s'enfrontarà als quarts de final contra el Valls, que va acabar al quart lloc del grup 2 de la Divisió d'Honor amb un balanç de tres victòries, un empat i tres derrotes. Les partides tindran lloc dissabte a la seu del Club d'Escacs, al Centre Cívic la República, a partir de les 16.30 h.

Edicions locals