L'Ajuntament de Mollet aprova el projecte per millorar l'accés al polígon de Can Magarola

Un cop adjudicades les obres, el termini previst per a la seva execució és de dos mesos i mig i el pressupost de 62.672,51 euros

Societat

L'Ajuntament de Mollet aprova el projecte per millorar l'accés al polígon de Can Magarola
L'Ajuntament de Mollet aprova el projecte per millorar l'accés al polígon de Can Magarola

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprovat el projecte d’obres de millora de les voreres del carrer Sertürner a l’accés al Polígon d’Activitat Econòmica de Can Magarola, entre les rotondes de les empreses Merck i Urbaser. Les obres permetran el pas a peu dels vianants, així com la millora de la mobilitat de les bicicletes a l’accés al polígon.

En concret, les actuacions previstes són la urbanització de les dues voreres als costats del carrer Sertürner per millorar la mobilitat a peu i passos de vianants accessibles; la prolongació del carril bici existent; l'habilitació d’un nou pas de vianants, vora la Riera Seca, abans de la benzinera, per millorar la mobilitat a peu i funcionar també com a element de reducció de velocitat dels vehicles; i la millora de la xarxa d’enllumenat existent.

Aquestes actuacions formen part del Pla d’Acció de Millora de Polígons d’Activitat Econòmica que té com a objectiu definir un conjunt de  compromisos i accions per a la millora de les condicions de les infraestructures i serveis que la ciutat ofereix a les empreses per al desenvolupament de la seva activitat productiva. 

El pla es va elaborar mitjançant un procés participatiu amb els diferents agents vinculats als PAE de la ciutat: empreses dels PAE, persones propietàries de naus i terrenys, interlocutors socials, tècnics municipals i ciutadania en general interessada en el desenvolupament econòmic i social del municipi.

Una vegada aprovat el projecte, s’iniciarà la fase de licitació de les obres. Una vegada feta l’adjudicació de les obres, el termini previst per a la seva execució és de dos mesos i mig i el pressupost de 62.672,51€ (I.V.A. inclòs).

Edicions locals