La Joventut Socialista presenta nou equip a Mollet

Noa Monràs serà la primera secretària de la formació

Política

Les Joventuts Socialistes presenten nou equip a Mollet
Les Joventuts Socialistes presenten nou equip a Mollet

El Partit Socialista de Mollet va presentar aquest dimarts al vespre al Centre Cultural la Marineta els nous integrants de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) a Mollet. El grup de joves, que es constitueix després d'anys sense presència a la ciutat, estarà encapçalat per Noa Monràs, filla de l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, la qual exercirà com a primera secretària de la formació.

Com a primera secretària, Monràs es va comprometre a donar veu als joves de la ciutat: "Independentment del govern que hi hagi a Mollet, nosaltres estem aquí perquè la ciutat creixi i sigui molt més activa i molt més jove", va dir durant el seu primer discurs com a primera secretària de les joventuts socialistes, tot assegurant que en ser el PSC el partit que governa a Mollet "ens implica més compromís".

En aquest sentit Monràs va explicar que un dels primers eixos de treball de les Joventuts Socialistes de Mollet serà una passejada feminista per tota la ciutat per poder determinar les zones perilloses o poc il·luminades. La conservació mediambiental de l'espai natural de Gallecs és una altra de les accions que la formació es marca com a prioritària.

A banda de Noa Monràs, la formació estarà integrada per Juan Torecilla, com a secretari d'Organització; Lídia Giron, com a secretària de Formació, Comunicació i Xarxes Socials; Arianna Luja, secretària de Medi Ambient i la Laura Sendin, secretària d'Esports.

Suport socialista

A la presentació de la JSC, Noa Monràs va estar acompanyada de Mireia Dionisio, primera secretària del PSC a Mollet, que va recordar els seus primers passos com a militant de la formació fa 17 anys i va voler felicitar els nous integrants: "La joventut sou l'avantguarda d'aquest partit i hem de caminar plegats", els va dir.

A l'acte també va estar present els vallesans Imanol Martín, primer secretari de la JSC del Vallès Oriental i Arnau Ramírez, primer secretari de la JSC de Catalunya i diputat al Congrés.

Ramírez, que va afirmar estar "il·lusionat" per la "nova fornada de joves socialistes" els va encoratjar "a seguir treballant de valent pels reptes que vindran, com són afrontar unes eleccions al Parlament de Catalunya".

El primer secretari del PSC al Vallès Oriental, Jonatan Martínez; l'alcalde de Mollet, Josep Monràs i el regidor de Desenvolupament Econòmic i Innovació, Raúl Broto, van ser altres de les personalitats polítiques presents a l'acte.


 

 

Edicions locals