La Tramolla estrena una sala que acollirà el primer Cicle de Teatre de Prop

Estan instal·lant un equip de so i sistemes d'il·luminació teatrals professionals, i una cabina de tècnic

Cultura

La Tramolla estrena una sala que acollirà el primer Cicle de Teatre de Prop
La Tramolla estrena una sala que acollirà el primer Cicle de Teatre de Prop | La Tramolla

L’Espai d’Art i Creació La Tramolla està treballant per habilitar una sala de teatre per fer espectacles de petit format. Durant aquests dies estan instal·lant un equip de so i sistemes d'il·luminació teatral professional, així com una cabina de tècnic perquè les companyies puguin fer els seus espectacles.

Des que es va estrenar la nova seu, al carrer de Santa Bàrbara, ja s'havien fet actuacions en aquest espai, però cada vegada s'havien de muntar i desmuntar els llums i l'equip de so. A partir d'aquest mes de març, l'únic que caldrà fer en les actuacions serà col·locar i treure les cadires per al públic.

La nova sala de teatre té una capacitat per a 50 espectadors i fins al mes de juny acollirà tres espectacles teatrals en la primera edició del Cicle de Teatre de Prop. El primer serà el 14 (19.30 h) i el 15 de març (18 h), amb Els Nuvis, una obra sobre la família i la memòria, que ja ha rebut els premis Micalet de Teatre i Teatro Autor Exprés 2019. L'obra va a càrrec dels valencians Bullanga Companyia Teatral, qui van guanyar el Premi MAX especial del públic 2018 per Joc de Xiquetes.

Les altres dues obres seran 30 anys, un acte poètic de resistència, de Toni Cots i Esther Freixa, gestada al CRA’P de Mollet (16 de maig a les 19.30 h); i La família de les germanes Algaba, de La Boia Teatre, es representarà el 20 de juny a les 19.30 h. Les entrades es poden reservar a info@latramolla.cat (10 euros) o comprar en taquilla (12 euros).

Actuacions pel 8 de març

Amb motiu del 8 de març, el grup de Teatre Jove de l’escola presentarà una obra al parc de Can Mulà, al migdia. I a la tarda a l'escola La Petita Companyia farà amb un xou de dansa clàssica i contemporània. 

Edicions locals