Marçal Herráiz, campió d'Espanya sub-18 dels 800 metres en pista coberta

L'atleta del CA Mollet arribava amb la medalla de plata del Campionat de Catalunya

Esports

Marçal Herráiz, campió d'Espanya sub-18 dels 800 metres en pista coberta
Marçal Herráiz, campió d'Espanya sub-18 dels 800 metres en pista coberta | Marçal Herráiz amb Rogelio Vega

Mollet del Vallès

Marçal Herráiz, de l'Atlètic Mollet, s'ha proclamat campió d'Espanya d'atletisme sub-18 en 800 metres, que va tenir lloc a València en pista coberta. L'atleta del club molletà va imposar-se en la final amb un registre d'1 minut, 59 segons i 23 centèsimes.

Herráiz havia passat a la final amb el millor temps de les tres semifinals i amb el seu millor registre amb 1 minut, 54 segons i 90 centèsimes. Tot i córrer la final cinc segons més lent, li va valdre per penjar-se la medalla d'or estatal sub-18.

L'atleta del club molletà havia arribat a l'estatal amb la medalla de plata del Campionat de Catalunya sub-18 dels 800 metres, que va tenir lloc fa una setmana a la pista coberta de Sabadell. En aquesta mateixa distància, Álex Lozano, també del CA Mollet, va pujar al tercer esglaó del podi amb el bronze.

D'altra banda, l'atleta del CA Montornès, Izan Ramírez, que quedar tercer als 3.000 metres marxa amb un registre de 14 minuts, 39 segons i 90 centèsimes.   

Medalles al català sub-20

Pel que fa als 3.000 metres, del català sub-20, Álex Salgado va guanyar l'or amb un registre de 8 minuts, 42 segons i 38 centèsimes. El molletà lluitarà per les medalles a l'estatal aquest dissabte a Sabadell.

Edicions locals