Isabel Hernández, nova presidenta del Club Patinatge Artístic Mollet

La nova mandatària agafa el relleu de José Antonio Marco, que feia dues dècades que estava al capdavant del club

Esports

Isabel Hernández, nova president del Club Patinatge Artístic Mollet
Isabel Hernández, nova president del Club Patinatge Artístic Mollet | Ajuntament de Mollet

Isabel Hernández és la nova presidenta del Club Patinatge Artístic Mollet. Hernández agafa el relleu de Jose Antonio Marco, qui ha estat president de l’entitat durant els darrers 20 anys. La resta d’integrants de la nova junta està formada per Teresa Díaz com a tresorera, Jordi Olivares, secretari, i les vocals Núria González i Alícia Romero.

L'alcalde Josep Monràs va reunir-se ahir dilluns amb la nova junta directiva a l'edifici consistorial. L’expresident Jose Antonio  Marco, qui també va estar present a la reunió,  va aprofitar  l’ocasió per fer balanç de l’evolució del patinatge a la ciutat, agraint el suport rebut pel consistori durant aquests anys per tal de poder tirar endavant els projectes endegats pel club i situar el patinatge molletà com a referent a nivell estatal i internacional.
 
Durant la trobada l’alcalde va agrair la tasca feta pel president sortint i,  a l’hora,  es va posar a disposició de la nova junta per seguir col·laborant amb el club com s’ha estat fent fins ara.
 
En finalitzar la reunió, l’alcalde va demanar a l’entitat, de la mateixa manera que ho ha fet a la resta d’entitats que tenen la seva activitat al Pavelló de Riera Seca, que fessin arribar propostes de millora per a la instal·lació, per tal de ser estudiades i incloses,  sempre que sigui possible,  en el futur projecte de remodelació de l’equipament.

Edicions locals