Mollet posa en marxa dues comissions per fer el seguiment del coronavirus

Una es reunirà de forma diària i l'altra ho farà setmanalment

Societat

Mollet posa en marxa dues comissions per fer el seguiment del coronavirus
Mollet posa en marxa dues comissions per fer el seguiment del coronavirus

L'Ajuntament de Mollet ha posat en marxa dues comissions de seguiment per analitzar l'evolució  del coronavirus a la ciutat, presidides per l'alcalde, Josep Monràs, una de les quals es reunirà cada dia i l’altra, setmanalment.

Aquestes comissions estan formades per responsables tècnics de Salut Pública, Serveis Socials, Educació, Serveis Personals, Seguretat Ciutadana, Recursos Humans i d’altres àrees de l’Ajuntament de Mollet. L’objectiu és aplicar les mesures que va decidint el departament de Salut de la Generalitat i el Ministeri de Sanitat del Govern espanyol per prevenir i lluitar contra el coronavirus.

L’alcalde ha destacat que “qui marca les directrius de què s’ha de fer són els professionals del departament de Salut de la Generalitat”. Monràs ha reiterat la crida a la “tranquil·litat i sentit comú”, i ha recordat que “la por és una mala companya de viatge”.

1r cas de coronavirus

El departament de Salut va confirmar ahir el primer cas de coronavirus a Mollet. Es tracta d’un home gran que va ser ingressat a l’Hospital de Mollet i que, posteriorment, va ser traslladat a un centre hospitalari de Barcelona per poder-li fer un millor seguiment, com ha passat en d’altres casos de la comarca.

Edicions locals