La Mitja de Montornès s'ajorna fins al 15 de novembre

Els atletes ja inscrits podran fer servir el seu dorsal sense cap cost addicional

Esports

Montornès del Vallès

La 27a edició de la Mitja Montornès, Montmeló, Vilanova i la Roca s'ha ajornat fins al 15 de novembre per les afectacions del coronavirus. La cursa referent del Baix Vallès s'ha vist afectada com la resta d'esdeveniments esportius i el Club Atletisme Montornès va decidir ahir dijous posposar la seva celebració, que s'havia de fer el pròxim 29 de març.

Els responsables de la mitja montornesenca han anat seguint les directrius dels estaments sanitaris per ajornar la prova, que també posposa la cursa de 6 km i la Mini Solidària. "Ens hem basat en el dia a dia dels comunicats de les autoritats sanitàries i com anava desenvolupant-se tot això i ha estat una decisió inevitable", ha admès el director del Club Atletisme Montornès, Esteban Jiménez, que admet la preocupació arran l'ajornament de la Marató de Barcelona: "va ser la punta de llança per a moltes curses, que s'han anat ajornant o suspenent. Nosaltres, vèiem que podíem celebrar-la fa uns dies, però després de les últimes afectacions i els casos confirmats de coronavirus pel territori, ja feia molt complicat tirar-la endavant i ajornar-la ha estat per responsabilitat".

El Club Atletisme Montornès donarà l'opció als atletes ja inscrits de poder utilitzar el seu dorsal el 15 de novembre "sense cap cost addicional", afegeix Jiménez.

Edicions locals