La Volta Ciclista de Catalunya, amb una etapa pel Baix Vallès, ajornada

La jornada s'havia de celebrar el dissabte 28 de març amb un esprint al Circuit de Barcelona-Catalunya

| Gerard Magrinyà

Montmeló

La Volta Ciclista de Catalunya no es podrà celebrar en les dates previstes, del 23 al 29 de març, seguint les mesures de prevenció davant pel coronavirus. "D’acord amb les autoritats corresponents, s’ajorna la competició fins a una nova data", ha comunicat l'organització. 

La Volta Ciclista a Catalunya havia de passar pel Baix Vallès a la sisena etapa i havia previst un esprint intermedi a la recta del Circuit de Barcelona-Catalunya. L'etapa s'havia de celebrar el dissabte 28 de març amb sortida a Tarragona i amb final de recorregut a Mataró.

“Vull agrair la comprensió de totes les parts implicades: Institucions, poblacions, aficionats, patrocinadors, equips, ciclistes,  voluntaris... la història de la Volta segueix i viurem la 100a edició en unes altres dates, i amb la plena implicació del públic. No ens oblidem que fem aquest gran espectacle perquè la gent gaudeixi de la prova”, ha afirmat el president de l’entitat, Rubèn Peris.

La Volta Ciclista a Catalunya és la tercera prova per etapes més antiga del món, després del Tour de França i el Giro d’Itàlia, i any rere any aglutina els millors corredors del panorama internacional.

Edicions locals