L'Ajuntament de Mollet suspèn l'atenció presencial als ciutadans i obre canals telemàtics

El seguiment dels usuaris i usuàries del serveis d’assistència domiciliària continua actiu amb normalitat i es reforça l'atenció telefònica als usuaris que ho puguin necessitar

Societat

L'Ajuntament de Mollet, d’acord amb el Real Decreto 463/2020 que declara l’estat d’alarma per gestionar la crisi sanitària provocada pel Covid-19 ha decidit, de moment, suspendre l'atenció presencial a la ciutadania. Així, l'atenció es farà telefònicament o telemàtica.

L’alcalde, Josep Monràs, amplia el decret que va signar divendres amb noves mesures de prevenció preses pel coronavirus.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha decidit reforçar els canals de comunicació i informació habilitant nous canals específics, amb horaris més amplis,  adreçats a la ciutadania. D’aquesta manera, al marge d’informar de forma permanent a través de les xarxes socials i el web municipal, els i les ciutadanes de Mollet també es podran adreçar a l’Ajuntament per a qualsevol tipus de consulta respecte les mesures específiques adoptades a la ciutat pel Coronavirus.

Nous canals

•       WhatsApp 683 553 250
•       Correu electrònic: [email protected]
•       Canals d’informació municipals habituals (twitter: @ajmollet, Facebook: ajuntamentmollet, Instagram: @viumollet i el web municipal: https://www.molletvalles.cat/ ).


Noves mesures de prevenció adoptades

L’OAC es tanca al públic. Només funcionarà a través d’informació telefònica de dilluns a dijous de 9 a 18 h ininterrompudament i divendres de 8 a 15 h. 93 571 95 00

Serveis Socials:

•       Es tanquen els punts d’atenció del CIRD Joana Barcala i Centre Cívic de l’Era. Es reforçarà el seguiment i l’atenció telefònica per temes urgents i en cas de voler contactar amb Serveis Socials es podrà fer trucant al telèfon 935700908.

•       Els centres CDIAP, Centre Ocupacional del Bosch i Centre Especial Taller Alborada es tanquen. Per a qualsevol consulta vinculada amb l’IMSD cal trucar al 93 563 51 17

•       Es farà seguiment telefònic dels usuaris/res del serveis d’assistència domiciliaria en aquells casos que ho requereixin. Per a qualsevol consulta vinculada a aquests serveis cal trucar al tel. 93 571 95 00.

•       Es tanquen tots els Casals d’Avis de la ciutat (Ateneu Gran, Casal Sant Jordi, Casal d’Avis de Can Pantiquet, Casal d’Avis de Lourdes, Centre de Serveis per a la Gent Gran d’ El Lledoner i el restaurant El Moll Petit que hi ha al centre El Lledoner)


Resta de mesures de prevenció adoptades

•       El Mercat Municipal romandrà obert en el seu horari habitual. S’aplicaran les mesures d’aforament decretades per la Generalitat de Catalunya.

•       El Mercat Setmanal dels dimarts queda suspès els dies 17, 24 i 31 de març.

•       Es tanquen tots els equipaments de la xarxa de Centres Cívics i Culturals municipals.

•       El cementiri restarà tancant i només s’obrirà per serveis funeraris.

•       Les Escoles Bressol Municipals i l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet, s’afegeixen a les mesures presses pel Departament d’Ensenyament de tancament dels centres educatius

•       Es tanquen els parcs de Can Mulà i de la Plana Lledó, els espais esportius i les pistes d’Skate.

•       El servei de bus urbà  es manté amb horaris habituals però en redueix l’ocupació fins a un terç. Els conductors d’autobusos deixaran de vendre bitllets i donar bescanvi. Els bitllets i títols de transport s’hauran de comprar a les màquines.

•       El servei de zona blava. Es suspèn mentre duri el decret d’Estat d’Alarma. Demanem a la població que faciliti l’aparcament a la zona blava de la zona de l’hospital per a ús dels ciutadans i ciutadanes que s’adrecen als serveis sanitaris.

•       El servei d’intermediació i inserció laboral l’Empresa Municipal de Formació Ocupacional i Ocupació (EMFO) es mantenen a través dels serveis telefònics. 93 570 51 60. També es pot contactar per Whatsapp al telèfon 679333158. L’espai de formació del carrer Francesc Macià romandrà tancat al públic.

•       El Centre Municipal Esportiu i de Salut de Ca n’Arimon, la resta d’instal·lacions esportives, la Biblioteca Municipal, Museu Municipal Joan Abelló romandran tancades.

•       El servei d’intermediació i inserció laboral l’Empresa Municipal de Formació Ocupacional i Ocupació (EMFO) es mantenen a través dels serveis telefònics. 93 570 51 60. També es pot contactar per Whatsapp al telèfon 679333158. L’espai de formació del carrer Francesc Macià romandrà tancat al públic.

•       L’espai Mollet HUB de l’av. Jaume I, romandrà tancat d’atenció al públic i es manté l’atenció telefònica al telèfon: 93 570 51 60.   També es pot contactar per Whatsapp al telèfon 679333158.

•       L’Oficina del Síndic Personer romandrà tancada durant els propers 15 dies.

•       Ràdio Mollet. Suspèn programació habitual. Només s’emetrà butlletins informatius, consells, programes enregistrats i farà connexions informatives amb la Xarxa.


Així mateix s’estableixen els serveis mínims presencials indispensables per poder prestar els serveis essencials i la resta de treballadors/res estaran actius a través de teletreball, disponibles en horari de feina i localitzables per si cal reforçar qualsevol servei.

Edicions locals