Júlia Marco, Pau Garcia i Lucía Martín, reconeguts a la gala del Patinatge Català 2019

L'Ajuntament de Mollet també va rebre una menció per la seva tasca amb els World Roller Games de Barcelona

Esports

| Júlia Marco

La Federació Catalana de Patinatge ha reconegut alguns dels esportistes baixvallesans a la 3a edició de la Gala del Patinatge Català. L'acte va tenir lloc la setmana passada a Barcelona i va premiar a més de 200 persones. 

Els World Roller Games de Barcelona va tenir un pes significatiu entre els guardonats i el Baix Vallès va estar representat per esportistes, equips i també l'Ajuntament de Mollet, que va ser reconegut per la tasca en l'organització de la modalitat Roller Derbi al Pavelló de la Riera Seca. En aquesta modalitat, també van ser distingides les seleccions masculina i femenina que van aconseguir penjar-se una medalla de plata i bronze, respectivament. 

Pel que fa als esportistes, la molletana Júlia Marco va rebre la distinció com a campiona del Món als WRG amb el Club Patí l'Aldea en xous petits en patinatge artístic i l'equip també va rebre el premi a l'excel·lència. En els WRG també va ser campió del món júnior el paretà Pau Garcia, que també va rebre la distinció a millor jove promesa en patinatge artístic. 

En la modalitat scooter, la molletana Lucía Martín va rebre el guardó de millor esportista femenina i cal recordar que també va participar als World Roller Games, assolint un meritori 13è lloc mundial.  

Edicions locals