Mollet redueix la freqüència del bus urbà

La mobilitat a la ciutat s'ha reduït fins al 90%

Societat

L’alcalde Josep Monràs, a través d’un decret d’alcaldia, i atenent la resolució del Departament de Territori i Sostenibilitat sobre les noves mesures de funcionament dels serveis de transport públic per combatre la propagació del coronavirus, reduir la freqüència de busos passant de tres a dos diaris.

Tot i aquesta reducció, es garanteix el servei amb els horaris que s’estableixen habitualment al mes d’agost.

La mesura també ve provocada per la menor mobilitat que s’està experimentant aquests dies, i en aquest sentit, l’Ajuntament agraeix als molletans i a les molletanes "el seu compromís i la seva solidaritat en aquests moments tant excepcionals que s’estan vivint". De fet, hores d’ara, la mobilitat s’ha reduït fins al 90%.

Així, a partir de demà, com a mesura preventiva, els horaris de pas dels busos seran els habituals del mes d’agost passant de tres busos a dos diaris i se seguirà aplicant la norma d’aforament màxim del passatge d’1/3 de la capacitat dels vehicles. Quan s’arribi a aquesta capacitat, el bus no s’aturarà fins que algun usuari o usuària baixi i deixi mes espai.

Mentrestant, els conductors d’autobusos seguiran sense vendre bitllets i donar bescanvi. Els bitllets i títols de transport s’hauran de comprar a les màquines o als estancs.

També amb la voluntat de garantir el servei, en el cas que algun conductor causi baixa, està garantida la seva substitució.

Afegir també que en compliment estricte de les normatives i mesures sanitàries, els busos de Mollet són netejats diàriament amb canons d’ozó per garantir la seva desinfecció.

Es poden consultar els nous horaris al web municipal.

Edicions locals