Martín Parejo: "He de córrer i saltar, és impossible"

L'atleta paralímpic havia d'aconseguir la mínima en salt de llargada pels Jocs Paralímpics

Esports

Martín Parejo, al seu pis
Martín Parejo, al seu pis

Martorelles

L'atleta Martín Parejo segueix la seva preparació física al seu pis de Martorelles, tot i que no pot saltar i tampoc córrer. Aquesta temporada 2020 ho havia apostat tot al salt de llargada per intentar assolir la marca mínima pels Jocs Paralímpics de Tòquio 2020. 

El martorellesenc tenia tres campionats a la vista per intentar assolir el bitllet pels Jocs Paralímpics a Alacant, Olot i València. Totes tres competicions s'han ajornat i tot queda en l'aire. "No sabem gairebé res perquè tot està cancel·lat i no hi ha noves dates. Ara hi havia tres campionats importants que no es faran i la resta, estic convençut que es modificaran", explica Martín Parejo, que es mostra amb certa incertesa respecte al decurs de la vigent temporada. 

Per tal de mantenir-se en forma, Parejo segueix fent exercicis físics al seu pis, com també estiraments. "Per sort, jo tinc coses a casa per fer esport, com ara peses... però clar, jo he de córrer i saltar i això és impossible", diu Parejo, que tot i això se li ha vist córrer entre el passadís i el saló del menjador en un vídeo als eu perfil d'Instagram: "la idea és penjar contingut amb possibles exercicis per mostrar què faig i que la gent també els pugui fer". 

 

Edicions locals