S'ajorna el Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 del Circuit

La prova s'havia de celebrar del 8 al 10 de maig i encara no se sap al nova data

Esports

| Miquel Rovira

El Premi d'Espanya de la Fórmula 1 del Circuit de Barcelona-Catalunya s'ha posposat davant la propagació mundial del coronavirus. Segons informa el Circuit, la decisió s'ha pres avui després de les "converses mantingudes amb la Fórmula 1 i la Federació Internacional d'Automòbil (FIA)". El gran premi s'havia de celebrar del 8 al 10 de maig. 

La Fórmula 1, la FIA i el Circuit de Barcelona-Catalunya han pres aquesta decisió en vista de la situació actual i de la naturalesa canviant de les circumstàncies relatives a la propagació del COVID-19 a tot el món, per tal d’assegurar la salut i la seguretat del personal que viatja, els participants del campionat i els aficionats, la nostra principal preocupació.

"La Fórmula 1 i la FIA seguiran treballant estretament amb el Circuit de Barcelona-Catalunya, així com amb la resta de promotors afectats, i les autoritats locals per monitoritzar la situació, considerant un període de temps adequat per analitzar la viabilitat de potencials dates alternatives per cada Gran Premi durant l’any, si la situació millora", informa en la nota el Circuit. 

La Formula 1 i la FIA esperen iniciar la temporada 2020 del Campionat tan aviat sigui segur fer-ho amb posterioritat al mes de maig i continuaran monitoritzant regularment la situació en relació al COVID-19. 

Totes les entrades de l'F1 Gran Premi d'Espanya 2020 seguiran sent vàlides, sense necessitat de realitzar cap tràmit addicional. Tan aviat es confirmi la nova data del Gran Premi, s’informarà degudament a tots els espectadors de les opcions disponibles, tant pels que han adquirit l’entrada a través del web del Circuit com a través d’altres canals. 
 

Edicions locals