Els ambulatoris modifiquen els seus horaris durant la pandèmia

Alguns CAP del Vallès Oriental canvien l'horari d'obertura

Societat

Els Centres d'Atenció Primària del Vallès Oriental modificaran els seus horaris d'atenció als usuaris per poder oferir una millor atenció durant la pandèmia de coronavirus.

Segons ha informa Salut, de manera temporal i fins a nou avís, davant de la situació actual i d’acord amb les autoritats sanitàries, amb la finalitat de poder oferir una millor atenció sanitària a la ciutadania, a partir del dia 21 de març es modifiquen els horaris d’atenció d'alguns dels ambulatoris de la comarca.

Així, obriran de dilluns a diumenge, de 8 a 20h, els CAP de Montornès, la Llagosta, Cardedeu, la Garriga, Joan Mirambell de Caldes de Montbui, la Florida de Santa Perpètua de Mogoda i la Cruïlla de Lliçà d’Amunt.

Un altre grup d'ambulatoris obrirà de dilluns a divendres, de 8 a 20h, i els dissabtes, de 8 a 17 h. És el cas dels de Can Pantiquet de Mollet del Vallès, Vallès de Granollers i Sant Celoni.

Per últim obriran de dilluns a divendres, de 8 a 20h els de Montmeló, Canovelles, les Franqueses i Palau.

El CAP Sant Miquel de Granollers està obert de dilluns a divendres, de 8 a 20 h, només per a l’atenció pediàtrica.

Salut també assegura que es reforça l’atenció domiciliària i l’atenció telefònica. Fora de l’horari d’atenció dels centres, truqueu al 061.

Des de La meva Salut (lamevasalut.gencat.cat), a través de l’e-consulta, es pot contactar directament amb el metge o metgessa de capçalera i descarregar les receptes mèdiques.

Edicions locals