Policies, agents cívics i bombers aplaudeixen els professionals sanitaris de l'Hospital de Mollet

La Policia Local i Protecció Civil de Sant Fost van voltar pels carrers del municipi amb 'Resistiré', del Dúo Dinámico

Societat

Policies, agents cívics i bombers aplaudeixen els professionals sanitaris de l'Hospital de Mollet  |  José Francisco Muñoz
Policies, agents cívics i bombers aplaudeixen els professionals sanitaris de l'Hospital de Mollet | José Francisco Muñoz

Divendres al vespre, a les 20 h, es va viure un moment molt emotiu davant de l'Hospital de Mollet. Agents de la Policia Local, de Mossos d'Esquadra i de Guàrdia Civil, així com efectius d'Agents Cívics, de Protecció Civil i de Bombers es van concentrar davant de l'equipament sanitari de referència del Baix Vallès per aplaudir els professionals de la salut després d'aquests dies d'una tasca intensa i dura combatent el Covid-19.

Fins i tot van fer sonar algunes sirenes durant l'ovació, que efectuaven des de la carretera del davant de l'Hospital.

 

L'ovació dels cossos de seguretat va ser agraïda pels mateixos treballadors de l'Hospital també amb aplaudiments. Alguns treballadors van sortir a la porta del centre per respondre'ls aquesta mostra de gratitud.

'Resistitré', a Sant Fost

A Sant Fost, en la mateixa línia, tant la Policia Local com Protecció Civil van apropar-se al Centre d'Atenció Primària per calcar la imatge de l'Hospital de Mollet. Aplaudiments i sirenes dels agents, i resposta dels treballadors del CAP santfostenc amb més aplaudiments.

 

Però la nota més curiosa la van posar dijous, quan van voltar pels carrers del municipi fent sonar el clàssic Resistiré del Dúo Dinámico.

 

 

Edicions locals