[VÍDEO] Classes dirigides de taekwondo al saló del menjador

El Lee Young Parets emet una classe dirigida de deu minuts al dia, de dilluns a divendres

Esports

Classes dirigides de taekwondo al saló del menjador
Classes dirigides de taekwondo al saló del menjador

José Luis Estudillo és el responsable del Lee Young Parets i des que va començar el confinament es dedica a penjar un vídeo al dia amb classes dirigides al seu alumnat des de casa seva. Fins ara, hi ha cinc sessions disponibles per a les seves xarxes socials de Youtube, Facebook i Instagram.  

"Com que ara no puc fer classes, faig vídeos pels meus alumnes perquè puguin fer exercicis d'escalfament i de taekwondo", admet per telèfon, Estudillo, que se satisfà de rebre imatges "de tota la família de l'alumne fent els exercicis al saló del menjador perquè amb les aplicacions d'avui dia es poden veure en la televisió". 

Les sessions del Lee Young Parets estan obertes per a tots els públics i els vídeos consten d'uns deu minuts amb escalfament, estiraments i exercicis del taekwondo. "Faig vídeos que no siguin massa llargs perquè tampoc pesin gaire i siguin àgils de pujar a la xarxa. A més, jo faig potser una repetició d'un exercici i l'alumne ha de fer més. El pot parar i reprendre", apunta José Luis Estudillo, que ha vist com les seves xarxes socials s'han vist incrementades des de fa una setmana. 

 

José Luis Estudillo va començar a fer vídeos per seguir impartint classes al seu alumnat i farà un vídeo al dia, de dilluns a divendres, fins que duri el confinament. 

Edicions locals