El Triatló Sant Gervasi emet classes d'spinning en directe a Instagram

El seu responsable és Jordi Arguisuelas i té una mitjana d'una cinquenatena de connectats

Esports

Jordi Arguisuelas
Jordi Arguisuelas

El Club Esportiu Triatló Sant Gervasi emet sessions, cada dos dies, de classes dirigides d'spinning en directe amb el seu canal d'Instagram. El seu responsable, Jordi Arguisuelas, és l'encarregat des de la setmana passada d'oferir una activitat esportiva a la seixantena dels seus triatletes, tot i que les sessions són en obert per a tots els públics.  

El club va posar-ho en marxa ja fa una setmana i compta amb una cinquantena de connectats, tot i que són una vintena els que es mantenen durant els 40 minuts de la classe dirigida. "És el primer cop que faig una classe d'spinning, crec que em podria dedicar a fer classes dirigides", riu Jordi Arguisuelas, que davant la dificultat d'entrenar, els membres del club han trobat la millor solució en les classes d'spinning: "per fer-ho, s'ha de tenir una bicicleta estàtica o una bici amb corró. Vam pensar en córrer, però la gran majoria no tenim cinta de córrer a casa... de fet jo tampoc en tinc i era molt més complicat". 

Les classes dirigides estan tenint una alta acceptació entre els membres del club i l'objectiu és fer una rutina esportiva des de casa. A més, s'hi fa en directe per mantenir el contacte entre el monitor i l'alumnat "perquè així entre nosaltres podem parlar i, sincerament, hi ha molt bon rotllo. És per passar-ho bé i desconnectar", diu Arguisuelas, que desaconsella fer llargues tirades fent esport "perquè el nostre cos no està acostumat a fer moltes hores d'esport a casa i si fem una llarga estona d'esport i estem cansats, baixem les nostres defenses i és contraproduent".  

Les sessions entre setmana s'acostumen a emetre en directe prop de les 19 h i les del cap de setmana, al migdia. 

Edicions locals