L'Ajuntament reparteix les targetes moneder amb cita prèvia

El consistori es posa en contacte amb les famílies beneficiàries perquè les passin a recollir per l'Espai Sant Jordi

Societat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ja ha començat a repartir a les famílies que rebien beques menjador les targetes moneder per tal de garantir els àpats dels infants mentre els centres educatius segueixin tancats per la situació provocada per l’estat d’alarma.

El repartiment es fa des de l’Espai Sant Jordi (avinguda de Caldes de Montbui,9) amb cita prèvia. Amb anterioritat, l’Ajuntament s'ha posat en contacte amb cada família per assignar-li dia i hora de recollida per tal d'evitar que s’apleguin moltes persones i, per tant, garantint les distàncies de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries com a mesura preventiva. És indispensable tenir cita prèvia per tal de poder recollir la targeta.

Un cop repartida, la targeta moneder ja incorpora la part de la beca que atorga la Generalitat. Durant els propers dies l’Ajuntament de Mollet té previst ingressar a la targeta el complement a aquelles famílies que el tenen atorgat.

L'objectiu de la mesura és garantir als menors beneficiaris, en els nivells de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, el subministrament d’aliments durant aquest període d’excepcionalitat que també ha comportat el tancament dels centres educatius.

Mollet ha rebut de la Generalitat 1.087 targetes, que estan carregades per dues setmanes i es recarregaran automàticament mentre la situació d’alarma sigui vigent.

Edicions locals