Es posposa el campionat de bàsquet 3x3 de Mollet

No hi ha cap data prevista i s'ha començat a retornar els diners de les inscripcions

Esports

| Federació Catalana de Bàsquet

La jornada molletana del Circuit català de bàsquet 3x3, que impulsa la Federació Catalana de Bàsquet, ha estat ajornat sense concreció de cap nova data. L'Escola Sant Gervasi havia d'acollir el pròxim 4 d'abril la quarta prova del circuit català de 3x3. Es posposa el campionat de bàsquet 3x3 de Mollet

Segons informa el comunicat de l'Escola Sant Gervasi i la Federació Catalana de Bàsquet, "actualment és molt difícil poder trobar i posar una nova data a aquesta prova. Així doncs durant els pròxims dies, i seguint el llistat d'equips inscrits, es retornaran els diners d'inscripció".  El 3x3 de Mollet estava previst celebrar-se a les instal·lacions de l'escola molletana, en pistes cobertes i descobertes, entre les categories mini fins a l'absoluta amb un límit de 120 equips.  

El Circuit català 3x3 és un projecte obert a tothom i que té com a objectiu potenciar, promocionar i consolidar el 3x3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats. De fet, aquesta modalitat de bàsquet és una disciplina olímpica amb els Jocs Olímpics de Tòquio, ajornats fins al 2021 pel coronavirus.

Edicions locals