Carmen Sánchez: 'Els Jocs Olímpics són l'objectiu més gran'

La molletena segueix preparant-se per fer el seu debut olímpic a Tòquio el 2021

Esports

Carmen Sánchez: 'Els Jocs Olímpics són l'obejctiu més gran'
Carmen Sánchez: 'Els Jocs Olímpics són l'obejctiu més gran'

José Luis Rodríguez Beltrán

"Anar als Jocs Olímpics són l'objectiu més gran d'un esportista". Ho diu la molletana Carmen Sánchez, del València Esports, que veu com el somni s'ajorna fins al 2021. "Cada país té la seva situació particular i no sabrem com estem en uns mesos, ajornar és la millor opció", explica l'atleta.   

La molletana, de 29 anys, té com a objectiu anar als Jocs Olímpics de Tòquio, si abans era el 2020 ara se centra ja en el 2021. D'entre les seves opcions hi ha el relleu femení i mixte, del 4x400 metres sent una referent en la selecció espanyola havent disputat Jocs del Mediterrani, Mundials i Europeus. "Només em falta anar als Jocs Olímpics", remarca la velocista i afegeix, que aquesta temporada tenia un curs molt exigent: "a l'abril havia d'estar al 100x100 i al maig hi havia tot un seguit de competicions internacionals per classificar a l'equip espanyol. Però ja fa unes setmanes hem anat veient com s'han anat cancel·lant competicions internacionals, una d'elles era a Itàlia i l'altre els Jocs Iberoamericans, a Espanya". 

Tot i la situació, Sánchez es mostra satisfeta de l'ajornament. "Al principi quan tot va començar tenia esperances que tot pogués continuar amb normalitat, però a la vista està que no. No podem entrenar bé", comenta i explica que se sentia "frustrada" per veure que el Comitè Olímpic Internacional (COI) no ho ajornés. 

La molletana, com la resta d'esportistes, s'entrena a casa i compta amb diversos elements, excepte la desitjada pista per córrer: "tinc la sort, entre cometes, de tenir a casa una bicicleta estàtica i això em dóna força possibilitats de poder anar entrenant, mitjançant el pla que em passa el meu entrenador. A més, tinc unes manuelles, amb alguns kilos, i unes gomes de resistència".  Tot i això, Sánchez seguirà entrenant "perquè és el millor moment del dia". 

Edicions locals