El govern de Mollet (PSC-Podem) renuncia a les aportacions econòmiques als seus grups municipals

Els grups han anunciat que no rebran l'aportació dels mesos de març, abril ni maig

Política

El govern de Mollet (PSC-Podem) renuncia a les aportacions econòmiques als seus grups municipals
El govern de Mollet (PSC-Podem) renuncia a les aportacions econòmiques als seus grups municipals

Mollet del Vallès

El PSC i Podem, que formen el govern a Mollet, han anunciat que renuncien a l'aportació econòmica que reben cada mes per al grup municipal. En concret, no rebran les aportacions corresponents als mesos de març, abril i maig.

Les dotacions econòmiques als grups municipals són 3.000 euros fixes més 350 euros íntegres per regidor i mes. Així doncs, en el cas del PSC, la renúncia a aquesta aportació es traduiria en 19.500 euros en total, i en el cas de Podem en 11.100 euros, uns diners que seran per fer front a la situació d'emergència provocada pel Covid-19.

En una nota el PSC, destaca el treball "incasable" del govern municipal "intentant que la situació afecti el menys possible als veïns i veïnes de la ciutat". Els socialistes posen especial èmfasi en el suport a les persones en situació de vulnerabilitat i asseguren que "Mollet és una ciutat amb ànima treballadora i solidària, i per aquest motiu, cal que superem aquesta crisi sense deixar a ningú enrere".

En un to molt similar, Podem Mollet també ha emès un comunicat per anunciar la mesura que vol "contribuir al fet que el nostre Ajuntament pugui arribar a tots i totes les persones necessitades i que ningú es quedi sense ajuda".

PSC i Podem, tot i la "situació complicada", volen donar un missatge d’esperança i optimisme per superar la crisi "amb la col·laboració de tothom".

Precisament aquest dimarts, el grup de Mollet en Comú havia posat sobre la taula una proposta perquè es destinés l’aportació mensual de març i d’altres mesos, dels grups municipals, a pal·liar efectes de la crisi del coronavirus.

Edicions locals