La campanya de Robin Hat, per confeccionar mascaretes per als hospitals, arriba a Mollet

Les persones voluntàries que hi vulguin participar s'han d'inscriure al web municipal

Societat

Membres de Robin Hat, amb teixit per fer 200.000 mascaretes
Membres de Robin Hat, amb teixit per fer 200.000 mascaretes | Robin Hat

L’empresa Robin Hat, de Rubí, que es dedica a confeccionar mascaretes i els famosos casquets de colors per a cirurgians i cirurgianes, ha engegat una campanya per fabricar mascaretes voluntàriament i repartir-les posteriorment als centres sanitaris.

Davant l'oferiment de diverses persones de la ciutat per confeccionar mascaretes des de casa, l’Ajuntament de Mollet del Vallès s’ha sumat a la iniciativa de Robin Hat i ha decidit fer d’intermediari entre l'empresa i els voluntaris. D'aquesta manera, personal tècnic de l’Ajuntament es desplaçarà a aquesta empresa, recollirà el material i el distribuirà entre les persones que s’han ofert com a voluntàries per fer mascaretes des de casa. Quan ja estiguin acabades, l’Ajuntament les anirà portant a Robin Hat, que les repartirà als centres sanitaris, com l’Hospital de Mollet.

Per participar com a voluntaris en aquesta iniciativa, cal apuntar-se al canal Voluntariat Covid-19 que hi ha al web municipal i complir alguns requisits: ser major d'edat, no presentar símptomes d’estar infectat pel coronavirus i no formar part de la població de risc, així com disposar d'una màquina de cosir semiprofessional o industrial.

L’Ajuntament es posarà en contacte amb els inscrits i els facilitarà totes les indicacions perquè puguin col·laborar en l'elaboració de les mascaretes.

Des de Robin Hat asseguren que la xifra de mascaretes que aconseguiran fer "superarà de llarg el mig milió, gràcies als gairebé 11.000 voluntaris" que s'estan coordinant amb l'ajut d'ajuntaments d'arreu de Catalunya.

Edicions locals