L'Ajuntament de Mollet crea una xarxa de suport al veïnat per cobrir necessitats bàsiques

La iniciativa porta per nom Xarxa Suport Covid-19 i s'adreça especialment a la gent gran

Societat

L'Ajuntament de Mollet crea una xarxa de suport al veïnat per cobrir necessitats bàsiques
L'Ajuntament de Mollet crea una xarxa de suport al veïnat per cobrir necessitats bàsiques

Mollet del Vallès

L’Ajuntament de Mollet del Vallès posa en marxa la Xarxa Suport Covid-19 adreçada a aquells molletans i molletanes que, en aquests moments d’excepcionalitat, tinguin problemes per cobrir les seves necessitats bàsiques, com per exemple, anar a comprar menjar o medicaments.

La iniciativa s’adreça especialment a la gent gran, sobretot als que visquin sols i no tinguin suport familiar o pateixin problemes de mobilitat.

Es pot accedir a aquest nou servei municipal, a través de l’espai “comunicació de necessitats” al web municipal www.molletvalles.cat. La ciutadania pot comunicar les seves necessitats per tres vies diferents:

· Omplint el formulari de necessitats

· Trucant al telèfon 626417028 de dilluns a divendres de 9 a 14 h

· O enviant un correu electrònic a l’adreça: xarxasuportcovid@molletvalles.cat

En tots els casos, l’Ajuntament es posarà en contacte amb la persona interessada per poder conèixer la necessitat i valorar de quina manera es pot donar resposta a la demanda.

L’Ajuntament també compta amb l’espai de voluntariat creat recentment amb l’objectiu d’ajudar a les persones més necessitades i poder donar suport a entitats socials com la Creu Roja i Càrites, que aquest dilluns comptava amb un centenar d'inscrits. Les persones interessades en ser voluntàries es poden apuntar a través del web municipal. L'Ajuntament hi contactarà amb elles en funció de les necessitats de cada moment.

Edicions locals