Veïns, pimes i autònoms podran fraccionar el rebut de l'aigua

L'Ajuntament fraccionarà la factura en sis mesos sense interessos

Economia

Els veïns, les pimes i el personal autònom podrà fraccionar en sis mesos el rebut de l’aigua sense interessos. Aquesta és una nova mesura presa per l’Ajuntament de Mollet del Vallès per fer front als efectes de la crisi del Covid-19.

A més, en aquest rebut s'aplicarà el 50% de rebaixa del cànon de l'aigua aprovat per l'Agència Catalana de l'Aigua, que es veurà reflectit en la factua dels mesos d'abril i maig, se sol·liciti o no el fraccionament.

El consistori molletà continuarà bonificant el 95% del rebut de l’aigua a totes les famílies que es troben en situació de vulnerabilitat.

Per demanar el fraccionament, cal que els veïns facin una sol·licitud a través de la seu electrònica, oberta les 24 hores del dia:

En cas de dubtes es pot trucar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de 9 a 18 h, de dilluns a dijous, i de 8 a 15, els divendres 93 571 95 05

En el cas de Les PIMES i els autònoms i les autònomes poden trucar als telèfons 900 304 070 o 93 247 98 70. També es pot contactar amb el correu ainfosorea@sorea.cat

Edicions locals