L'Hospital de Mollet acumula 178 altes i 44 defuncions

El nombre d'ingressats aquest dimecres era de 170, la més alta dels hospitals de la comarca

L'Hospital de Mollet acumula 178 altes i 44 defuncions
L'Hospital de Mollet acumula 178 altes i 44 defuncions

Els hospitals del Vallès Oriental informen que a dia d'avui els casos positius ingressats són: 163 a l'Hospital General de Granollers; 170 a la Fundació Sanitària Mollet i 48 casos a la Fundació Hospital de Sant Celoni.

Cal destacar el nombre d'altes acumulades des de l'inici de la pandèmia que, en els tres centres hospitalaris, gairebé s'han quadruplicat en el període d'una setmana. Les altes acumulades a cada centre han estat: 131 a l'Hospital General de Granollers, 178 a l'Hospital de Mollet i 9 a la Fundació Hospital de Sant Celoni.

Del total de defuncions acumulades, a l'Hospital General de Granollers han estat 33, a l'Hospital de Mollet 44 i 10 a la Fundació Hospital de Sant Celoni.

Per altra banda, demà dia 2 d'abril, es posarà en funcionament l'Hotel B&B de Les Franqueses del Vallès, que serà gestionat per l'Hospital General de Granollers.

Aquest equipament atendrà els pacients amb perfil d'hospitalització a domicili que no puguin estar a casa per no complir els criteris socials necessaris.

Edicions locals