Mollet modifica el calendari de cobrament d'impostos

L'Ajuntament pagarà aquesta setmana 50.000 euros en subvencions a entitats socials

Economia

L'Ajuntament ha decidit modificar les dates del pagament de tributs i impostos municipals a conseqüència de la crisi del coronavirus.

La comissió tècnica d'Emergències del Covid-19, presidida per l'alcalde, s’ha tornat a reunir aquest dilluns per avaluar els efectes de les mesures que s’han pres fins ara per fer front a la situació fruit de la crisi del coronavirus i adoptar-ne de noves.

Així doncs, una de les mesures és la modificació del calendari fiscal municipal. segons han avançat fonts municipals, els principals criteris que es tindran en compte són: posposar la data de pagament dels tributs municipals, el fraccionament de rebuts sense interessos i la possibilitat de fer plans individualitzats per a les famílies i persones més afectades.

Una altra mesura de caire econòmic és el pagament de les subvencions a entitats socials. El govern ja va anunciar fa uns dies que es prioritzaria el pagament de les subvencions a entitats com Càritas o la Creu Roja, que estan duent a terme una notable tasca en aquesta crisi. L'Ajuntament ha anunciat que aquesta setmana quedaran pagades les subvencions a entitats de caire social i a les vinculades a la prestació d'un servei municipal per un valor de prop de 50.000 €.

Edicions locals