Es posposa el Gran Premi de Catalunya de MotoGP

El campionat s'havia de celebrar del 5 al 7 de juny i avui dia no hi ha cap nova data

Esports

Es posposa el Gran Premi de Catalunya de MotoGP
Es posposa el Gran Premi de Catalunya de MotoGP | Circuit de Barcelona-Catalunya

El Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP s'ha posposat pel coronavirus, segons ha informat el Circuit de Barcelona-Catalunya. L'FIM, la IRTA i Dorna Sports han confirmat aquest matí l’aplaçament de la prova de Moto GP de Montmeló, previst del 5 al 7 de juny al Circuit de Barcelona-Catalunya, a conseqüència de la pandèmia provocada per la COVID-19.

"Com que l’estat actual de la situació es troba en permanent evolució, la nova data del Gran Premi de Catalunya no es podrà confirmar fins que no s’aclareixi quan serà possible celebrar esdeveniments esportius", informa en un comunicat el Circuit, que adverteix: "Dorna Sports publicarà un calendari revisat tan aviat sigui possible".

Totes les entrades del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ seguiran sent vàlides, sense necessitat de realitzar cap tràmit addicional. "Tan aviat es confirmi la nova data del Gran Premi s'informarà degudament a tots els espectadors de les opcions disponibles, tant pels que han adquirit l’entrada a través del web del Circuit com a través d’altres canals", informa el Circuit. 

Edicions locals