La companyia La Calòrica, en què participa el molletà Aitor Galisteo, rep un premi Serra d'Or

El lliurament hauria d'haver tingut lloc el 2 d'abril, però s'ha ajornat

Cultura

El molletà, al cartell de l'obra 'Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I'
El molletà, al cartell de l'obra 'Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I' | La Calòrica

 La revista Serra d'Or va anunciar la setmana passada els premiats de la 54a edició, entre els quals hi ha la companyia La Calòrica, en la qual actua el molletà Aitor Galisteo-Rocher.

Els organitzadors exposen que el reconeixement a La Calòrica ha estat per "mantenir-se fidel durant deu anys a una personalitat pròpia amb el permanent acompanyament de l'autoria singular de Joan Yago; la feliç recuperació de Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I que certifica una trajectòria artística tan allunyada de les modes del moment com aplaudida i reconeguda per la crítica i el públic".

La situació excepcional a causa del coronavirus ha obligat a la direcció de la revista a suspendre l'acte de lliurament dels 54ns Premis Crítica Serra d'Or 2020, que s'havia de celebrar el 2 d'abril a Barcelona. Publicacions de l'Abadia de Montserrat assegura que, un cop es torni a la normalitat, s'estudiarà com i quan es lliuraran els guardons.

Les obres premiades corresponen a les més destacades de les publicades l'any 2019, i sense que s'hagin presentat a concurs. Els Premis Crítica Serra d'Or no tenen dotació econòmica i consisteixen essencialment en la proclamació del veredicte i en el lliurament d'una serreta d'or, de solapa, que representa la distinció que atorga la revista Serra d'Or.

Edicions locals