Mollet habilita un mapa interactiu dels comerços i serveis de primera necessitat pel Covid-19

La finalitat és donar a conèixer els establiments oberts durant l'estat d'alarma

Societat, Economia

Mollet habilita un mapa interactiu dels comerços i serveis de primera necessitat pel Covid-19
Mollet habilita un mapa interactiu dels comerços i serveis de primera necessitat pel Covid-19 | Ajuntament Mollet

L'Ajuntament de Mollet ha habilitat un mapa interactiu amb els negocis de la ciutat que ofereixen productes i serveis de primera necessitat i que també poden fer encàrrecs i/o repartiment a domicili. El mapa ofereix les dades de contacte dels comerços i serveis perquè la ciutadania hi pugui accedir.

La finalitat d’aquest directori és donar a conèixer a la ciutadania els serveis i comerços de Mollet que són oberts i que ofereixen productes i serveis de primera necessitat durant l’emergència sanitària provocada pel coronavirus. El mapa interactiu s’ha elaborat des del Servei de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament conjuntament amb l’empresa municipal Mercamollet. Per accedir-hi es pot fer a través d'aquest enllaç

Com sortir al mapa

Per poder aparèixer en aquest mapa interactiu, els negocis locals han d’omplir una sol·licitud i ser un dels establiments que tinguin permís per obrir segons el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, i el Reial Decret llei 10/2020, de 29 de març.

Aquesta és una primera versió dels establiments comercials i de serveis de la ciutat. A mesura que compleixin els requisits i es donin d’alta s’aniran afegint al directori.

La iniciativa s’uneix a les mesures econòmiques municipals que s’han posat en marxa arran de la crisi generada per la Covid-19, que es van aprovar en els primers dies de la declaració de l’estat d’alarma a L’Estat espanyol i que, entre d’altres, buscaven el foment i suport del teixit comercial i de serveis de proximitat de Mollet del Vallès.

 

 

Edicions locals