Salvem El CF Mollet dóna deu llits hospitalaris a la Fundació Sanitària Mollet

El valor econòmic total de la donació ascendeix fins als 26.000 euros

Esports

Salvem El CF Mollet dóna deu llits hospitalaris a la Fundació Sanitària Mollet
Salvem El CF Mollet dóna deu llits hospitalaris a la Fundació Sanitària Mollet

La plataforma de socis i sòcies Salvem El CF Mollet ha donat deu llits hospitalaris i 2.500 guants de nitril a la Fundació Sanitària Mollet. El lliurament de tot plegat s'ha efectuat aquest dijous al matí i el seu valor econòmic total és d'uns 26.000 euros.  

"Davant la greu situació que pateixen tots els nostres hospitals i els problemes del seu personal sanitari per la manca de recursos, alguns dels empresaris vallesans que integren la plataforma han donat 10 llits clínics i material hospitalari per un valor d'uns 26.000 euros", informa en una nota la plataforma Salvem El CF Mollet, que encapçala José Gómez Reina i que ha estat un dels donants mitjançant la seva empresa de la metal·lúrgica García Cerezuela SL.

En la donació de la plataforma també han pres part Cristóbal Domínguez, de l'empresa DM Group, Carlos Rodríguez, de Pinter, i Indústries Pardo SL de Saragossa. "Esperem que els llits [valorat cadascun en 2.500 euros] amb les seves diferents funcions contribueixin a l'atenció i recuperació dels pacients del Baix Vallès de la millor manera possible. I que aquesta aportació ajudi a pal·liar la falta d'algunes necessitats bàsiques que, malauradament, pateix la Fundació Sanitària Hospital de Mollet", afegeix en la nota. 

Salvem El CF Mollet està format per un grup de  socis i sòcies del club de futbol molletà que és contrària a l'actual directiva del CF Mollet UE, encapçalada pel president Jordi Candela.  

Edicions locals