Els clubs de futbol aposten per acabar ja la temporada

El CF Mollet UE, la UD Molletense i la UD Lourdes demanen solucions competitives

Esports

Els clubs de futbol aposten per acabar ja la temporada
Els clubs de futbol aposten per acabar ja la temporada

El CF Mollet UE, la UD Molletense i la UD Lourdes coincideixen en afirmar que s'hauria de donar per acabada la temporada 2019-2020. Això sí, els tres clubs tenen diferències sobre com hauria de concloure el vigent curs

El CF Mollet UE, a Primera Catalana i amb una trentena d'equips, creu que la campanya hauria d'acabar ja per al futbol base i el primer equip. "Què jugarem al juliol i l'agost amb la calor que fa?", es pregunta el president Jordi Candela, que veu inviable celebrar partits amateurs "de tres hores perquè si juguem 90 minuts, amb altes temperatures, es faran temps morts i això podria durar tres hores".

Pel que fa a la Molletense, a Segona Catalana i amb una vintena d'equips, el seu president, Kiko Montoya, considera que per al futbol base el curs ja s'ha acabat, tot i que per al primer equip "si es pot jugar, que es jugui perquè m'agradaria que acabés la temporada. I si no, doncs que sigui un curs nul, sense ascensos ni descensos", diu.

La Lourdes, a Tercera Catalana i amb una quinzena d'equips, remarca que la campanya hauria d'acabar ja, tot i que en el futbol amateur considera clau resoldre els ascensos i evitar els descensos. "Si el curs 2020-2021 hi ha més equips en una categoria per ascensos, es poden fer més grups i ja reestructurarem", admet el president Fernando Diago.

La quota del futbol base

Els tres clubs de futbol són prudents pel que fa al futbol base i les quotes a pagar. Candela admet que el club "té la intenció de no passar el cobrament de l'última quota si acaba la temporada", tot i que espera a un comunicat federatiu. La Molletense també reconeix estar "a l'espera perquè aquesta situació afectarà en l'economia del club". Pel que fa a la Lourdes, estudia diverses fórmules, com ara "bonificar la quota del pròxim curs, si ja s'ha pagat la totalitat d'aquest", diu Diago.  

Edicions locals