L'Ajuntament de Mollet ha fet cinc compres per abastir els bancs d'aliments

Els Serveis Socials de Mollet donen suport a més de 1.700 persones

Societat

Els bancs d'aliments de Mollet estan donant servei a més de 600 persones durant aquestes setmanes de pandèmia de la Covid-19. L'Ajuntament ha fet compres extraordinàries per abastir d'aliments el servei que es fa en col·laboració amb Creu Roja i Càritas.

En concret, el consistori molletà ha fet cinc compres de productes alimentaris perquè els bancs d’aliments, que gestionen Creu Roja i Càritas, disposin de tots els productes necessaris per donar cobertura a les més de 600 persones a qui està donant suport. A més, el menjador social que gestiona Càritas està donant servei a unes 40 persones.

Així s'ha indicat en la reunió d'aquest dilluns de la comissió tècnica d'Emergències de la Covid-19. Segons dades municipals, l’Ajuntament de Mollet en aquestes setmanes de pandèmia ha donat resposta a més de 10.000 consultes, du a terme més de 300 accions i desenvolupa 60 mesures específiques per donar resposta al coronavirus.

Pel que fa al suport a les famílies més vulnerables, els Serveis Socials continuen fent atenció telefònica i el seguiment de la situació que viuen moltes famílies en situació de vulnerabilitat o en risc d’estar-ne. "Els ajuts són personalitzats i s’avalua cada cas individualment amb especial cura de les persones que viuen soles i estan en edat de risc", apunten des de l'Ajuntament. En total, es dona suport a més de 1.700 persones, entre les quals hi ha més de 250 persones que reben ajut domiciliari o 40 persones que reben suport del menjador social gestionat per Càritas.

En matèria d'habitatge, s’ha obert un apartat al web per resoldre els dubtes més freqüents  i ja s’han respost 60 dubtes i consultes sobre qüestions de l'habitatge.

Edicions locals