L'Ajuntament de Mollet dissenya un pla de formació i assessorament als comerços

El MolletHub proposa accions per promoure, entre altres, els serveis online

Economia

L'Ajuntament de Mollet dissenya un pla de formació i assessorament als comerços
L'Ajuntament de Mollet dissenya un pla de formació i assessorament als comerços

Mollet del Vallès

El consistori molletà, a través del MolletHub, ha dissenyat un pla perquè comerços i professionals puguin, en poc temps, captar clientela, oferir productes i serveis online, i entregar-los a domicili, si fa falta. La primera acció es farà el 23 d’abril amb formació online i assessorament individualitzat.

Aquesta primera acció es divideix en dues fases. En la primera, s’oferirà una formació grupal de Gestió de la presència digital per captar clients i oferir productes i serveis online'. Es farà en directe a través del canal de Youtube del MolletHub (MolletHub TV), i en tres sessions diferents. Les franges horàries en què s’oferirà el curs són: a les 11 h, a les 15 h i a les 18 h.

El curs tractarà opcions i plataformes per poder oferir els meus productes i serveis online; opcions de presència online a través dels diferents canals: web o xarxes socials; estratègia de màrqueting i comunicació online per captar clients i poder oferir els meus productes, i serveis online, i estratègies d’optimització logística.

En la segona fase s’oferirà assessorament individual a cada persona que hi participi per posar en pràctica els continguts al seu negoci. Aquest assessorament consistirà a treballar plans per poder vendre per Internet, una estratègia de captació de contactes i una altra de comunicació i màrqueting digital

Aquesta acció se suma al paquet de mesures econòmiques que l’Ajuntament de Mollet del Vallès continua portant a terme per ajudar al teixit comercial i de serveis per fer front a la crisi provocada per la Covid-19.

Edicions locals