Otger Canals, director esportiu de l'equip líder de la lliga de futbol d'Andorra

El molletà és el màxim responsable esportiu de l'Inter Club d'Escaldes de futbol

Esports

Otger Canals, director esportiu de l'equip líder de la lliga de futbol d'Andorra
Otger Canals, director esportiu de l'equip líder de la lliga de futbol d'Andorra

El molletà Otger Canals és el director esportiu d'un dels principals clubs d'Andorra, l'Inter Club d'Escaldes. Aquesta temporada va incorporar-se a les seves files però la Covid-19 ha aturat també tota la competició del país dels Pirineus, quan el primer equip masculí era líder de la fase regular i estava classificat per a la fase final de la Copa. 

El molletà confia que pròximament es pugui reprendre la competició intentant buscar una solució per tancar la temporada. "Esperem que es pugui acabar el curs, nosaltres estem en una bona situació esportiva i confiàvem a lluitar pels títols, tot i això som prudents i estem a l'espera del que ens diguis", admet Canals, que explica que Andorra es permet sortir a córrer "cada dos dies, una hora, de sis a nou del matí i de set a nou de la nit". 

Otger Canals, de 33 anys, ja fa quatre temporades que treballa al país andorrà en diverses tasques com a entrenador i ara com a director esportiu. "És una experiència més. Jo volia entrenar però aquest curs l'oferta que més em va motivar va ser la de director esportiu i estic molt content amb el club i totes les persones que el formen", remarca el molletà, que en terres vallesanes havia estat coordinador del CF Mollet UE durant molts anys. 

La motivació d'Otger Canals per a les pròximes temporades és intentar la classificació per a la Lliga de Campions. "Ja he participat en la UEFA i m'agradaria fer-ho també a la Lliga de Campions. Aquesta temporada tenim moltes opcions, però cal veure què passa amb el futbol i com s'acaben les temporades", remarca Canals.  

Edicions locals