Pimec repartirà termòmetres d'infrarojos entre els seus associats

Els països més avançats en el tractament de la pandèmia ja fan servir aquests termòmetres de detecció ràpida de la temperatura

Societat, Economia

Pimec repartirà termòmetres d'infrarojos entre els seus associats
Pimec repartirà termòmetres d'infrarojos entre els seus associats

Si fa uns dies la Fundació Pimec anunciava que la patronal de la petita i mitjana empresa repartiria mascaretes quirúrgiques entre els seus associats autònoms i comerciants, sempre que els negocis tinguin menys de 10 treballadors, ara Pimec ha anunciat que també repartirà termòmetres digitals clínics de detecció ràpida de la temperatura als seus associats.

Els termòmetres digitals infrarojos poden ajudar les empreses a detectar la temperatura dels treballadors en qüestió de segons i a aïllar així possibles casos de Covid-19 per evitar que transmetin el virus a altres companys de feina. Segons afirmen des de Pimec, els països més avançats en el tractament de la pandèmia ja estan fent servir aquest tipus de termòmetre com un dels elements essencials per fer front al virus.

Pimec farà arribar els termòmetres arreu de Catalunya, a través de les seves seus i delegacions territorials, a partir de la setmana vinent. Les empreses els podran demanar a través de la pàgina web de la campanya i els podran recollir de manera totalment gratuïta.

La iniciativa s’emmarca en la campanya solidària d’ajuda a les pimes i els autònoms catalans davant els efectes de la Covid-19. En el marc d’aquestes accions, la patronal recorda que ha estat "l'únic agent econòmic" que ha ofert una moratòria en les quotes als seus associats.
 

Edicions locals