Mollet en Comú reclamala reunió del Consell Escolar Municipal

La formació denuncia l'endarreriment i manca de coordinació del Departament en la dotació de recursos als alumnes

Societat

Mollet En Comú sol·licita la realització d’un Consell Escolar Municipal de forma virtual per analitzar la situació de la dotació de recursos als alumnes per poder seguir el curs de forma virtual, una dotació que la formació considera que s'ha fet tard i de forma descoordinada.

Mollet en Comú denuncia que, a dia d’avui, hi ha molts nens i nenes que no poden fer el seguiment de tasques, recomanacions i propostes que el professorat està preparant i enviant perquè no disposen de la connexió a Internet. "Lamentem que la Generalitat no ha tingut en compte dotar de prou recursos tècnics i econòmics per respondre a aquestes necessitats, a temps", expliquen en un comunicat.

La formació considera que la planificació hauria d’haver estat "millor i més ben coordinada, i donant instruccions més concretes. Algunes escoles i instituts han tingut manca d’informació sobre com procedir", asseguren. 

"Afortunadament s’estan poden recollir els dispositius que tenen els centres educatius, però no tots estan en aquesta situació, i han de cobrir d’alguna manera per a les necessitats que s’han detectat", diuen. 

Mollet en Comú demana a l’Ajuntament que "prengui un paper actiu en col·laboració amb els centres escolars i vetllant perquè tots els i les alumnes tinguin els recursos necessaris el més aviat possible". 

El grup sol·licita la realització d’un Consell Escolar Municipal de forma virtual, que "pot ser positiu per tal de tenir una visió global, fer un acompanyament col·lectiu, posar en comú i conèixer amb detall la situació present i la de futur pròxim".

Edicions locals