El Mollet HC femení es manté a la Primera Catalana

La Federació Catalana de Patinatge dóna per acabada la temporada 2019-2020

Esports

El Mollet HC femení es manté a la Primera Catalana
El Mollet HC femení es manté a la Primera Catalana

El Mollet HC femení es manté a la Primera Catalana després que la Federació Catalana de Patinatge hagi donat per acabada la competició de la temporada 2019-2020. L'ens federatiu ha comunicat que les lligues catalanes han finalitzat amb la classificació de la primera volta, amb l'ascens només del primer classificat i sense descensos. 

Les noies de Nil Soler eren l'equip novell de la categoria i lluitaven per la permanència. Tot i acabar penúltimes amb sis punts, l'equip es mantindrà a la Primera Catalana. "Quan es va aturar la competició ja fa un mes estàvem en posicions de permanència, però en una situació prop amb el descens. Estem salvades i ja preparem la pròxima temporada amb nou entrenador i alguns fitxatges", admet el president del Mollet HC, Leo Conde, que adverteix que el club ha arribat a un acord mutu amb Soler, que portava ja tres temporades, per desvincular-se: "estem buscant una entrenadora, però finalment podria ser un tècnic de la casa". 

Pel que fa a l'estructura masculina sènior, el club treballa amb la possibilitat de crear un nou equip masculí, sub-23. Aquest conjunt serviria per fer de nexe entre el júnior, el filial de la Tercera Catalana i el primer equip de la Segona Catalana. "Els dos equips masculins absoluts han mantingut la categoria. Estem ara en un moment de valorar la creació del nou sub-23, que aquesta temporada ja el voldríem haver tingut", remarca Conde.

El club ja ha confirmat que Paco González, entrenador dels sèniors masculins, i Ramon Altayó, coordinador, continuaran la temporada 2020-2021, tot i que el club treballa en la pròxima campanya sense saber quan tornaran a competir.  

D'altra banda, el club demanarà a l'Ajuntament de Mollet que el projecte de reforma de les instal·lacions del Pavelló Riera Seca tinguin cabuda "si la situació econòmica ho permet. El projecte estava en una primera fase i tenia previst la millora de l'accessibilitat, la il·luminació... però entenem que amb l'actual situació potser els diners d'aquest projecte poden anar destinats a altres accions pel coronavirus", diu Leo Conde. 

Edicions locals