[VÍDEO] Inverse de Mollet fabrica bates i mascaretes reutilitzables contra el coronavirus

La firma dedicada a la roba esportiva s'ha sumat al moviment #YoMeCorono per donar suport a la investigació científica contra el coronavirus

[VÍDEO] Inverse de Mollet fabrica bates i mascaretes reutilitzables contra el coronavirus
[VÍDEO] Inverse de Mollet fabrica bates i mascaretes reutilitzables contra el coronavirus

Mollet del Vallès

La firma de roba esportiva Inverse, amb la seva planta de producció a Mollet del Vallès, s'ha sumat a la lluita contra el coronavirus i ho fa des de dos fronts: col·laborar en la fabricació de bates sanitàries i màscares de protecció i en donar suport a la investigació científica unint-nos al moviment #YoMeCorono.

"Creiem que és el moment de donar un cop de mà i ajudar la nostra societat i els nostres sanitaris", indica el director general d'Inverse, Joan Sabaté.
 
Els tallers de tall i confecció del centre de producció molletà d'Inverse, en col·laboració amb un col·lectiu de voluntaris de Lliçà de Vall, estan fabricant bates sanitàries, que es destinen als hospitals propers a Mollet de Vallès. Inverse també està atenent consultes d'empreses, organismes públics i col·lectius de voluntaris en la línia de poder ajudar tant en el tall i confecció de materials de protecció com són les mascaretes per mitjà del correu electrònic inverse@inverseteams.com. "Ens hem reconvertit totalment. Hem deixat de fer tot el tema de ciclisme, running i triatló i ens hem enfocat exclusivament a bates i mascaretes", assegura Xavier Ortiz, del departament d'R+D de la firma.
 D'altra banda, sota la nova marca WindFlap®, Inverse ha desenvolupat una gamma de màscares protectores reutilitzables i rentables amb filtre, tant de col·lecció com personalitzables per a empreses o col·lectius. Fabricades també amb un tallatge especial per a nens. El departament de R+D+I d'Inverse ha desenvolupat aquesta gamma pròpia de màscares protectores amb l'objectiu de donar resposta a les recomanacions de protecció de la població.
 

Suport a la investigació contra el coronavirus

La firma també s'ha sumat a la campanya del moviment #YoMeCorono, al qual dóna suport a través de les seves xarxes socials, on convida el col·lectiu d'esportistes del país a col·laborar en aquesta campanya de recollida urgent de fons per a la investigació contra el coronavirus. La campanya de mecenatge destinarà, d'una banda, els diners recaptats a l'assaig clínic amb medicaments per prevenir els contagis. Un projecte liderat pel Dr. Bonaventura Clotet i el Dr. Oriol Mitjà de el Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias. I d'altra banda, la recaptació també es destinarà a el projecte comú d'IrsiCaixa, el Barcelona Supercomputing Center, l'IRTA-CReSA i i Grifols, que té com a objectiu desenvolupar fàrmacs, anticossos i una vacuna contra el nou coronavirus i altres futures amenaces similars.

 

Edicions locals