El CF Mollet UE desmenteix la polèmica per les quotes del futbol base

El club informa que l'ordre bancari, emès abans de l'1 de març, es compensarà a aquelles famílies afectades

Esports

La junta directiva del CF Mollet UE desmenteix les acusacions de la plataforma Salvem El CF Mollet de cobrar l'última de les quotes del futbol base. "Només una quarta part dels jugadors i jugadores del club hauran rebut l'ordre bancari", informa en una nota el CF Mollet UE

En aquest sentit, el club afegeix que "és totalment fals, com s’ha dit per la premsa en boca d’algun soci [fent referència a Salvem El CF Mollet], que el Club hagi enviat rebuts en ple període d'estat d'alarma i a 300 jugadors".

A més, la junta directiva informa que el club realitza diversos cobraments de la quota de formació del futbol base i que la quota denunciada per la plataforma de socis va ser programada al banc abans de l'1 de març. Davant aquesta situació, el club ha pres la decisió de compensar les famílies que hagin pagat la quota íntegra de la campanya 19-20, per la temporada 20-21 o en cas que l'esportista marxi del club, liquidar la quota proporcional.   

El club treballa en la planificació esportiva de la temporada 2020-2021 després de la suspensió de les competicions de la campanya vigent, per banda de la Federació Catalana de Futbol, tot i que encara saber si el primer equip baixarà o es mantindrà a la Primera Catalana. 

Edicions locals