"El més just seria que fos una temporada nul·la"

Josep Maria Marsà va renovar fa uns dies com a tècnic i responsable esportiu del CB Mollet

Esports

| Ràdio Mollet

El Recanvis Gaudí Mollet és l'únic equip vallesà que encara no ha acabat oficialment la temporada perquè depèn de la Federació Espanyola de Bàsquet, que encara no ha informat de les seves intencions. Si bé a la catalana ja han donat per acabada les competicions, el CB Mollet manté la incertesa amb el primer equip. "El més just seria que fos una temporada nul·la i que el primer pogués fer l'ascens", admet el tècnic del Recanvis Gaudí, Josep Maria Marsà. 

El tècnic ha renovat per una temporada més amb el club de la Plana Lledó i continuarà com a responsable esportiu. "Això és com una relació d'amor, ara mateix estem molt bé i només ens preocupa quan tornarem a competir", adverteix Marsà, que espera una decisió ben aviat de la federació espanyola: "nosaltres som tercers i hem guanyat el dret a la promoció d'ascens si acabés així la competició, però cal esperar que digui l'ens federatiu, que no ho té fàcil". 

D'altra banda, el club treballa en la planificació de l'estructura esportiva de la temporada 2020-2021 i amb la possibilitat d'organitzar, si les autoritats sanitàries ho autoritzen, un campus d'estiu. 

Edicions locals