Foment fa tasques de desinfecció als carrers de Mollet

S'intensifiquen els treballs en previsió de la sortida de més gent als carrers els propers dies

Societat

Foment fa tasques de desinfecció als carrers de Mollet
Foment fa tasques de desinfecció als carrers de Mollet

Mollet del Vallès

El Ministeri de Foment està duent a terme tasques de desinfecció als carrers de Mollet en previsió de l'augment de trànsit que hi haurà a la via pública a partir d'aquest cap de setmana coincidint amb el desconfinament parcial. Els treballs se sumen a les desinfeccions diàries que fa l'Ajuntament.

La Delegació de Govern a Catalunya, a través de Foment, i a petició de l'alcalde, Josep Monràs, col·labora avui dijous amb l'Ajuntament en les tasques de desinfecció de la via pública.

El camió cisterna de Foment està realitzant la desinfecció dels principals carrers de la ciutat mitjançant aiguabatre amb una solució d’aigua i hipoclorit.
El recorregut previst inclou diverses vies com les avingudes Burgos, Jaume I, Gaudí, Llibertat, Badalona, del Parc, Rivoli, Caldes de Montbui i Rafael Casanova, i el carrers del Bosc; Rambla Pompeu Fabra; carrer de Can Fàbregas; Ronda Orient; carrer Berenguer III, 11 de Setembre, Joan Maragall, Via Ronda, rotonda de Can Borrell i Ronda dels Pinetons.

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha tornat a insistir que "demanarem totes les ajudes i suport possible per seguir prevenint del contagi. El desconfinament parcial ha provocat una major presència tant de menors com dels seus progenitors al carrer i això anirà en augment a mesura que passin els dies i continuï el desconfinament anunciat. Agraïm novament la resposta de la Delegació del Govern de Catalunya, i més concretament de la seva delegada, Teresa Cunillera, a la petició feta fa només uns dies en previsió d'aquest nou escenari", apunta Monràs.

Davant el desconfinament parcial, l'alcalde demana als molletans que si surten a passejar, a córrer, a comprar, al banc, a la farmàcia, a treballar, o a fer qualsevol dels supòsits permesos en l'actual estat d'alarma, "continuïn prenent totes les mesures de seguretat i prevenció necessàries per prevenir contagis i l'expansió del virus". Monràs afegeix: “A Mollet, la ciutadania està actuant majoritàriament de manera responsable i estic convençut que així seguirà sent durant el desconfinament anunciat. Hem de continuar aplicant el sentit comú i les mesures bàsiques de seguretat per continuar vencent al virus. Junts ens en sortirem!".

Edicions locals