L'Ajuntament dissenya un pla de suport en el retorn a l'activitat de comerços i autònoms

El canal MolletHub TV oferirà dilluns 4 de maig, una sessió online d'assessorament grupal

Economia

L’Ajuntament de Mollet, a través del MolletHub, ha dissenyat un Pla de suport a autònoms, comerços, pimes, professionals i emprenedors de la ciutat per a donar-los suport en el retorn a l’activitat. S’oferirà assessorament grupal online i assessorament individualitzat per preparar l'obertura dels seus negocis.

En la primera fase del pla, es duran a terme dues accions. En primer lloc, s’oferirà un assessorament grupal online on s’explicaran les mesures i es resoldran dubtes en directe. També es recolliran necessitats dels diferents sectors d’activitat. Aquesta sessió online es realitzarà dilluns 4 de maig a les 11 h en directe a través del canal de Youtube del MolletHub (MolletHub TV).

Paral·lelament, en una segona fase, s’oferiran dos plans d’acció. Segons les necessitats que es detectin en cada autònom, comerç, pime, professional i emprenedor de forma individual, se’ls oferirà de forma personalitzada la possibilitat de realitzar un pla d’acció o un altre.

El primer pla consisteix en un assessorament individual en concret per adequar cada negoci i espai a les noves mesures que s’han d’aplicar per garantir l’inici de l’activitat. En el segon pla, des del MolletHub s'ajudarà a cada professional a buscar solucions per a poder rendibilitzar al màxim el seu negoci i espai segons les seves condicions tot complint la normativa.

Aquest pla inclou diferents accions de màrqueting per a cada fase de retorn a l’activitat i de desconfinament.

Canal de Youtube MolletHub

L’Ajuntament, a través de MolletHub, ha creat el canal de Youtube, MolletHub TV.El consistori està utilitzant la plataforma per a informar i resoldre dubtes sobre les diferents mesures econòmiques i socials que van establint les diferents administracions en el context d'emergència sanitària actual. Les connexions en directe es realitzen cada dia de les 11 h a les 11.30 h i es poden plantejar dubtes a través del xat directe.

Aquest servei s’adreça a comerços, persones emprenedores, autònoms, empreses i ciutadania en general. El vídeo de la sessió queda publicat al canal a disposició de tothom qui el vulgui consultar. Aquesta plataforma també s'utilitza per retransmetre en directe les formacions i conferències que es duen a terme presencialment al MolletHub. Els vídeos resultants van alimentant els e-continguts sobre innovació, emprenedoria i competitivitat empresarial de l'espai.

Edicions locals